LETOS NA LENTU  (copy 1)

Ne najdem dogodkov

Kupončki in nagradne igre

Radio Center + Festival Lent 2010 = Peugeot 5008

V skladu z načrtom komunikacijskih aktivnosti za leto 2010 in reklamno akcijo "Radio Center + Festival Lent 2010 = Peugeot 5008" objavljamo PRAVILNIK o organizaciji in izvedbi nagradne igre "Radio Center + Festival Lent 2010 = Peugeot 5008"

 

1. člen
Nagradna igra poteka v sklopu aktivnosti promocije in večanja števila poslušalcev Radia Center na območju Republike Slovenije, in sicer v krogu slišnosti (dosega radijskega signala) Radia Center, v času od 25.6.2010 do 10.7.2010. V njej imajo pod enakimi pogoji pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, razen zaposlenih ter oseb, ki so v obdobju zadnjih dveh let delali za podjetje Radio Center d.o.o. ali RC Marketing d.o.o, njihovi ožji družinski člani in tisti, ki so kakorkoli vključeni v organizacijo nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri sponzorju nagradne igre.

2. člen
Organizatorja nagradne igre sta podjetji Radio Center d.o.o., Železna cesta 14, 1000 Ljubljana ter RC marketing d.o.o., Železna cesta 14, 1000 Ljubljana.

3. člen
Potek nagradne igre:
Pogoj za sodelovanje je, da so sodelujoči polnoletne osebe in da se strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Nagradna igra poteka tako, da sodelujoči izpolni letak Radia Center, ki ga prejme od promotork Radia Center, in ga odvrže v promocijsko vozilo Radia Center na Festivalu Lent 2010. Letak mora biti izpolnjen z vsemi podatki (ime, priimek, naslov, e-mail, telefonska številka). V primeru, da na izpolnjenem letaku ni vseh zahtevanih podatkov, se ta izloči iz žrebanja. Zmagovalca nagradne igre bo komisija za nadzor nagradnih iger izžrebala izmed vseh prejetih in pravilno izpolnjenih letakov. Sodelujoči sodelujejo v nagradni igri od trenutka, ko je letak oddan v promocijsko vozilo Radia Center. Komisija nagradne igre si pridružuje pravico, da iz nadaljnega poteka nagradne igre izloči letake, ki ne ustrezajo minimalnim pogojem in kriterijem za sodelovanje v nagradni igri. V primeru pomanjkljivih kontaktnih podatkov oz. vsebinske neprimernosti prejetih letakov, si Radio Center pridržuje pravico, da sodelujočega izloči iz nadaljnega izbora. Sodelujoči jamčijo za osebne podatke na letakih, ki jih oddajo v promocijsko vozilo Radia Center v okviru te nagradne igre. Komisija Radia Center bo v roku desetih delovnih dni po koncu nagradne akcije izžrebala zmagovalca izmed vseh prejetih in pravilno izpolnjenih letakov v času trajanja Festivala Lent 2010. Ižrebani nagrajenec prejme za obdobje treh mesecev v brezplačno uporabo vozilo Peugeot 5008. Nagrada bo zmagovalcu izročena v roku 30 dni od izbora. Nagrada ni prenosljiva ali izplačljiva v denarju. Radio Center si pridržuje pravico zavrniti predajo nagrade tistim, ki so v sklopu akcij Radia Center prejeli kakršnokoli nagrado v zadnjih šestih mesecih. Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije krije nagrajenec. Nagrajenec krije tudi vse stroške povezane s prevzemom in koriščenjem nagrade (morebitne potne stroške ipd.). Ob prejemu nagrade se mora nagrajenec identificirati z osebnim dokumentom. Vse ostale informacije v zvezi z nagrado bo nagrajencem posredoval dobavitelja nagrade.

4. člen
Pogoj za prejem nagrade je, da nagrajenec posreduje Radiu Center svoje osebne podatke, na podlagi katerih mu bodo poslana vsa navodila za prevzem nagrade. Za prevzem nagrade mora nagrajenec potrditi svojo identiteto z osebnim dokumentom. V nagradni igri ne morejo sodelovati mladoletne osebe - pogoj za sodelovanje je starost nad 18 let. Izročitev nagrade se šteje za opravljeno, ko nagrajenec po plačilu dohodnine prevzame nagrado. V kolikor nagrajenec ne sprejema pravil nagradne igre ter pravil za dvig nagrade, ni upravičen do nagrade. Nagrajenec mora prevzeti nagrado v roku, ki mu ga določi organizator. V nasprotnem primeru ni upravičen do prejema nagrade.

5. člen
Vsem poslušalcem - udeležencem nagradne igre - organizator jamči enake možnosti za pridobitev nagrade. Organizator si pridržuje pravico kadarkoli umakniti ali dopolniti pravila te nagradne igre.

6. člen
Za izvedbo in nadzor poteka nagradne igre skrbi komisija v sestavi:
1. Aleks Žišt, direktor
2. David Irgolič, odgovorni urednik
3. Marko Požin, direktor marketinga

7. člen
Nagrajenec mora ob prevzemu nagrade podpisati izjavo, da se strinja z uporabo svojih osebnih podatkov za reklamne namene.

8.člen
Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam. Zmagovalec nagradne igre dovoljuje uporabo svojih osebnih podatkov za promocijske aktivnosti Radia Center. Radio Center si pridržuje pravico do uporabe osebnih podatkov sodelujočih v nagradni igri za izvajanje promocijskih aktivnosti, izvajanje raziskav tržišča in drugih potreb radijskega programa v okviru rednega opravljanja svoje dejavnosti.

9. člen
Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da lahko organizator uporabi v tej nagradni igri pridobljene kontaktne podatke za izvajanje kasnejših lastnih promocijskih aktivnosti (pošiljanja obvestil in novic o nagradnih igrah, pošiljanja poslovnih obvestil, drugih obvestil in novic). Organizator se obvezuje, da bo prejemnikom tovrstnih promocijskih obvestil zagotovil možnost, da se v kateremkoli trenutku odjavijo iz liste prejemnikov obvestil s tem, ko pošljejo elektronsko sporočilo z besedo ODJAVA na naslov odjava@radiocenter.si.

10. člen
Morebitne napake v delu in pri izvedbi nagradne igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika, lahko komisija razveljavi del akcije ali nagradno akcijo kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi. Organizator ne odgovarja za morebitne tehnične težave pri izvedbi nagradne igre. Dodatne informacije o nagradni igri lahko sodelujoči dobijo na spletni strani: www.radiocenter.si in na telefonski številki 02 290 9998. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

11. člen
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

Ljubljana, 24.06. 2010

<- Nazaj
Copyright 2010 Narodni dom
Program | Prizorišča | Informacije | Vstopnice | Novice | Foto/video | Pokrovitelji | Kontakt | Kazalo strani | Avtorji